You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Comenzi: 0766350777

Despre noi

Nistor Expo Art

Înfiinţată în anul 2001, Nistor Expo-Art s-a impus pe piaţa decoraţiunilor vintage, oferind iubitorilor de artă piese unicat, care se disting prin rafinament şi eleganţă.
Având ca obiect de activitate achiziţionarea, restaurarea, tapiţeria, producţia şi comercializarea de mobilier din lemn masiv şi furnir,
Nistor Expo-Art transformă orice casă în…acasă.

Firma dispune de un atelier de producţie şi un magazin de prezentare generos, care pune la dispoziţia pasionaţilor de antichitaţi o gamă diversificată de piese de colecţie.

8500
produse
12000
clienti
350
clienti onlinePe lângă comercializarea mobilierului recondiţionat în cadrul atelierului, firma produce, la comanda clientului, piese de mobilier din lemn masiv şi furnir.

Cu o echipă de profesionişti, Nistor Expo-Art şi-a făcut deja un renume nu doar pe plan naţional, ci şi internaţional, societatea având în profil importul şi exportul de mobilier şi obiecte antice.Traian O. (Sibiu)

“Am achiziționat de curând dormitorul de la voi de la showroom-ul din Lugoj. A fost restaurat impecabil: decapat suprafete, revopsit si retapitat”

Nicoleta M. (Bucuresti)

“Intotdeauna ne-am dorit un dormitor clasic si elegant, care sa se potriveasca pentru casa noastra si sa fie timeless… ”